Hoe maak je een afspraak

Mocht je geinteresseerd zijn in een homeopathisch consult en behandeling dan kun je contact met mij opnemen via telefoon, mail of app. Ook is het mogelijk om online een afspraak te maken via deze link: https://calendly.com/assenbioresonantie en maak een keuze voor een 1e of een vervolgconsult. Binnen deze afspraak kun je de keuze maken voor een homeopathisch consult.

Mochten er weinig vrije plaatsen zijn, neem dan gerust per mail of telefoon contact op. Dan kunnen we overleggen voor een passende datum en tijd.

Een afspraak is pas definitief als deze bevestigd is. De bevestiging volgt automatisch. Ontvang je de bevestiging niet binnen 5 minuten kijk dan even in je spam-box. Mocht je hem daar ook niet vinden, neem dan even contact op.

Mocht je niet in de buurt wonen of een probleem met vervoer hebben dan kan een homeopathisch consult eventueel ook telefonisch of via Teams of Skype gedaan worden.

Combinatiebehandeling met bioresonantie

Het is ook mogelijk om een afspraak voor een combinatiebehandeling te maken, zie hierboven. Dan voer ik een korte bioresonantietest inclusief behandeling uit en dan start eerst deze behandeling en na ca. 2 weken krijg je de homeopathische middelen, die voor jou van toepassing zijn, toegezonden zodat je daar ook nog weer 6-8 weken mee vooruit kunt.