Schanswal 4, 9407 AB Assen
+31639839780
info@roelieveger.nl

Tarieven / Vergoedingen

Klassieke Homeopathie

  • eerste consult € 110,=
  • kort, acuut eerste consult (tot 1 uur): € 85,= (bij acute klachten zoals bijvoorbeeld hooikoorts, griep, ontstekingen, valpartijen)
  • vervolgconsult € 100,=
  • kort vervolgconsult (tot 1/2 uur) € 50,=
  • telefonisch/Skype vervolgconsult (tot 20 minuten) / toezenden (herhalings)middelen € 30,=

Bovengenoemde tarieven zijn inclusief de (verzend)kosten voor de homeopathische middelen.

Als je niet in de buurt woont is een consult via Skype ook een mogelijkheid.

Betaling is mogelijk contant, op rekening of via Tikkie.

Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NWP. Als je aanvullend verzekerd bent krijgt je, afhankelijk van je ziektekostenverzekering, (een gedeelte van) het consult vergoed. Dit is niet van invloed op het eigen risico. Informeer hierover bij je ziektekostenverzekeraar of kijk hier om na te zien welke ziektekostenverzekeraar wat vergoedt. Ook Independer biedt de mogelijkheid om vergoedingen na te kijken, zie hier. Er is geen verwijzing nodig van huisarts of specialist. Wanneer je contact opneemt met je zorgverzekeraar vermeld dan dat het gaat om een homeopathisch consult.

Klachten?

Via mijn beroepsvereniging ben ik aangesloten bij de Geschilleninstantie Koepel Alternatieve Behandelwijzen (KAB). Het is uiteraard nooit de bedoeling dat er een conflict tussen mij en jou als client ontstaat maar mocht dit toch gebeuren en het is iets waar wij samen niet uit kunnen komen dan is het mogelijk om een klacht in te dienen via de procedure omschreven in deze link: klacht melden